Citadellet Likvidationer

Avveckla aktiebolag?

Sälj ditt bolag till oss på Citadellet Likvidationer idag!

Vi förvärvar bolaget av dig till marknadens bästa villkor. Vi tillämpar snabbavveckling vilket innebär att vi antingen likviderar bolaget eller så upphör det att existera genom fusion. Vi betalar köpeskillingen och tar fullt ansvar för bolaget och dess avveckling direkt.

[maxbutton id=”1″ ]

 

money

Prisvärt

running

Effektivt

play

Enkelt

 • Marknadens bästa erbjudande på snabbavveckling av aktiebolag
 • Hela köpeskillingen betald direkt
 • Inga dolda avgifter
 • Rådgivning och stöd ingår från första kontakt
 • Vi köper ditt bolag av dig och tar över allt administrativt och juridiskt ansvar
 • Våra erfarna medarbetare sköter allt kring likvidationen av bolaget
 • Du kan känna dig trygg med att vi är experter på snabbavveckling och likvidation av bolag
 • Gratis offert inom två timmar
 • Vi guidar dig hela vägen fram till dess att vi förvärvat bolaget av dig
 • I samband med förvärvet tar vi över fullt juridiskt ansvar för bolaget, du får hela köpeskillingen utbetald direkt och kan ägna dig åt annat.

    Enkelt, precis som det ska vara!

konverterande-grafik-bred


Vad säger våra kunder:

Vi använder Citadellet då våra kunder ofta kräver snabba handläggningstider och ett professionellt bemötande, grädden blir de konkurrenskraftiga priserna” – Martin Ekeroth, Excendo.se

Ni skall ha stort tack för ert arbete och jag har känt stor tillit till er kompetens. Jag rekommenderar gärna Citadellet Likvidationer om jag skulle träffa på någon i vänkretsen som skulle behöva hjälp i liknande frågor.” – Lisbet de Besche

 

Citadellet Likvidationer AB

Citadellet Likvidationer AB är ett registrerat företagsombud till Bolagsverket och har ett nära samarbete med dem. Det innebär att du som kund kan känna dig trygg i att vi på Citadellet Likvidationer alltid levererar tjänster till dig som lever upp till dina förväntningar!

Våra medarbetare har lång erfarenhet inom juridik, redovisning och administration. Vi avvecklar aktiebolag, handelsbolag och kommanditbolag dagligen.

Vi garanterar att alla bolag som Citadellet Likvidationer AB förvärvar avvecklas enligt lagens alla regler. Vi har de rutiner och processer på plats som krävs för att snabbavveckla bolag under beprövade och kontrollerade former.

Vi tar fullt juridiskt och administrativt ansvar för allt som rör bolaget när vi förvärvat det. Genom att låta oss, en professionell partner, hantera likvidationen av ditt bolag så spar du både tid och pengar.

Varför låta Citadellet Likvidationer AB avveckla ditt aktiebolag?

 • Vår ambition är att ha marknadens bästa erbjudande på snabbavveckling av aktiebolag
 • Vi guidar dig genom hela processen fram till dess att vi förvärvat bolaget av dig – då tar vi över fullt juridiskt ansvar och du kan ägna din tid åt annat
 • Vi betalar ut hela köpeskillingen omedelbart i samband med förvärvet
 • Vi är väldigt måna om att vara serviceinriktade och att sätta dig som kund i fokus, du ska vara nöjd med din affär med oss
 • Vår långa erfarenhet gör snabbavveckling prisvärt, effektivt och enkelt för dig
 • Offert baserad på bolagets resultat- och balansrapport. Inga dolda avgifter eller kostnader.

Maila en resultat- och balansrapport på ditt bolag till info@likvidationer.com så får ni tillbaka en offert på snabbavveckling av ert aktiebolag inom två timmar!

[maxbutton id=”1″ ]

 

Avveckla aktiebolag genom snabbavveckling

Snabbavveckling är ett bra alternativ för den som på ett tidseffektivt sätt vill avveckla sitt aktiebolag. Att avveckla aktiebolag själv tar minst 7-9 månader att genomföra. Du kan inte tillgodogöra dig bolagets kapital fören bolaget är upplöst och vägen dit kräver en hel del tid, engagemang och kostnader.

Snabbavveckling

Att avveckla aktiebolag genom snabbavveckling innebär kortfattat att vi köper bolaget av dig och tar över allt administrativt och juridiskt ansvar. Samma dag som vi köper bolaget av dig så byter vi ut den befintliga styrelsen och vår likvidator tillträder. I samma skede sätter vi bolaget i frivillig likvidation, namnändrar bolaget och byter dess säte.

 • Du får en kostnadsfri konkurrenskraftig offert för snabbavveckling av oss inom två timmar efter att du har mailat oss en resultat- och balansrapport alternativt bolagets organisationsnummer.
 • Om du säljer ditt aktiebolag till oss för snabbavveckling så får du i princip lika mycket betalt för ditt bolag som om du skulle gå den långa vägen och avveckla aktiebolaget själv.
 • Vid en snabbavveckling får du betalt direkt och slipper vänta 7-9 månader som vid en sedvanlig likvidation.
 • Att sälja sitt aktiebolag till oss för snabbavveckling är ett tryggt, snabbt och enkelt sätt att avveckla aktiebolag på.

Sälj ditt bolag till oss idag och ta del av marknadens bästa erbjudande!

Hör av dig till oss på 08-23 01 23 alternativt skicka ett mail till oss på info@likvidationer.com om du har frågor kring snabbavveckling av aktiebolag, vi hjälper dig gärna!

[maxbutton id=”1″ ]