Inlägg om avveckling och likvidation

Vi finns här för dig när du behöver hjälp att avveckla ditt bolag.

Avveckla aktiebolag snabbt, tryggt och enkelt med Citadellet Likvidationer AB

Vi är specialister på att avveckla aktiebolag genom snabbavveckling. När du vill avveckla ditt aktiebolag får du en trygg, pålitlig och serviceinriktad leverantör när du vänder dig till oss. Vår ambition är att alltid ha marknadens bästa erbjudande!

Att avveckla aktiebolag genom snabbavveckling

Snabbavveckling är det smidigaste sättet att avveckla aktiebolag på. Kortfattat kan man beskriva det som att du säljer ditt bolag till oss som sedan avvecklar bolaget i egen regi och under eget ansvar. Det innebär att du som säljare snabbt kan lämna allt som rör bolaget bakom dig.

 • Vanlig likvidation – pengar när likvidationen avslutas (inom 7-9 månader).
 • Snabbavveckling med oss – få betalt direkt!

Några av fördelarna med snabbavveckling är:

 • Du får betalt för ditt bolag direkt och slipper vänta 7-9 månader att tillgodogöra dig bolagets tillgångar privat.
 • Du får bra betalt för ditt bolag! Oftast får du lika mycket betalt för ditt bolag av oss när vi köper det av dig för snabbavveckling som du skulle få om du valde att göra allt arbete själv och dessutom vänta 7-9 månader på att få tillgång till kapitalet.
 • Vi tar över allt juridiskt och administrativt ansvar samma dag som vi köper bolaget av dig.

En trygghet för dig som säljare är att vi samma dag som vi köper bolaget av dig:

 • Sätter bolaget i frivillig likvidation.
 • Vår likvidator ersätter den befintliga styrelsen.
 • Vi namnändrar bolaget och byter dess adress.

Sälj ditt aktiebolag till oss på Citadellet Likvidationer AB för snabbavveckling. Maila oss senast tillgängliga resultat- och balansrapport till info@likvidationer.com så återkommer vi till dig inom 2 timmar med ett riktigt bra förslag som tål att jämföras.

beställ likvidation

Avveckling av aktiebolag

Vi är en trygg och erfaren leverantör när det gäller avveckling av aktiebolag och vår ambition är att ha det bästa erbjudandet på marknaden. När du väljer att avveckla ditt aktiebolag med hjälp av Citadellet Likvidationer AB:

 • Får du konkurrenskraftigt betalt för ditt aktiebolag av en seriös och erfaren leverantör.
 • Får du hela köpeskillingen utbetald direkt.
 • Får du en professionell partner som tydligt tar över allt juridiskt och administrativt ansvar genom hela avvecklingsprocessen.
 • Får du en snabb, trygg och enkel transaktion så att du kan lämna ansvaret kring bolaget och dess avveckling bakom dig och ägna dig åt annat.

Att avveckla ett aktiebolag innebär en hel del pappersarbete och den beräknade tidsåtgången för avvecklingen är rimlig att uppskatta till omkring 7 – 9 månader. Det är därför viktigt att avvecklingen sker på ett korrekt sätt. Våra garantier som vi lämnar borgar för att bolaget är i trygga händer när vi har köpt det av dig. Vi sköter självfallet bokföring, bokslut och upprättande av årsredovisning fram tills bolaget är likviderat och aktiebolaget därmed upplöst.

Så här går det till:Hur går det till att avveckla aktiebolag

 1. Vi lämnar en konkurrenskraftig offert på ditt aktiebolag. Tillsammans med offerten förser vi dig med en lista på de handlingar vi behöver för att köpa och ta över ansvaret för avvecklingen av aktiebolaget.
 2. När du har godkänt vår offert och skickat över efterfrågade handlingar så betalar vi omgående ut köpeskillingen för bolaget och skriver under köpeavtalet.
 3. I egenskap av enda aktieägare i bolaget håller vi sedan en extra stämma. På stämman beslutas att likvidera bolaget, att entlediga styrelsen och istället utse vår likvidator att företräda bolaget.

 

Kostnad för att avveckla aktiebolag

Processen att avveckla ett AB tar vanligtvis 7-8 månader, då är bolagsverkets handläggningstid samt okända borgenärers anmälningstid inkluderat. Kostnaden för att avveckla aktiebolaget inkluderar avgifter till bolagsverket samt kostnad för likvidator. Kostnader för en likvidator kan variera beroende på hur mycket tid denne behöver lägga ner på arbetet med att avsluta aktiebolaget.

Att låta oss avveckla aktiebolaget åt dig innebär att du erhåller ungefär samma pengar som om du skulle avveckla aktiebolaget själv och vänta 7-9 månader på att bolagets pengar kan skiftas ut till dig. Dessutom frånträder du ditt ansvar så fort vi har köpt bolaget.

Prisexempel:

Om bolaget har ett eget kapital på 300,000 kronor så betalar vi drygt 290,000 kronor för det.

Skicka oss resultat- och balansrapport för ditt aktiebolag till info@likvidationer.com så har du svar från oss inom 2 timmar.

Har du ytterligare frågor så tveka inte att slå oss en signal på 08-23 01 23

No Responses

Har du några frågor?

Kontakta oss gärna.

Strandgatan 7, 185 32 Vaxholm

info@likvidationer.com
08-23 01 23