Inlägg om avveckling och likvidation

Vi finns här för dig när du behöver hjälp att avveckla ditt bolag.

Sälja aktiebolag

AktiebokHar du ett bolag som du inte längre behöver? Har du funderat på att likvidera bolaget men konstaterat att det är en tidskrävande process? Du kan sälja aktiebolag till oss för avveckling. På detta sätt blir du av med bolaget inom några dagar. Vi tar över fullt ansvar för att likvidera bolaget ifråga.

Sälj ditt bolag till oss idag och ta del av marknadens bästa erbjudande!

  • Du får ut köpeskillingen för bolaget inom några dagar
  • Du slipper allt administrativt arbete som en likvidation innebär
  • Du slipper vänta i 7-8 månader på att bolaget ska likvideras

Om du väljer att sälja bolag till oss så får du ut köpeskillingen omedelbart efter att köpekontraktet signerats. Vi tar över hela ansvaret för bolaget och avvecklar det enligt överenskommelse.

För att sälja bolaget behövs följande:

  • Skicka in en resultat- och balansrapport till oss så att vi kan återkomma med en offert
  • Efter att offerten godkänts så beslutar vi om tillträdesdag och samlar in återstående material för att kunna köpa bolaget av er.
  • När köpeavtalet är signerat betalar vi ut köpesumman samt håller en extrastämma där vi namnändrar bolaget och vår likvidator ersätter styrelsen.

Inom loppet av ett par dagar kan du ha sålt ditt ab till oss och gå vidare med andra verksamheter medan vi likviderar bolaget.

beställ likvidation

Vår målsättning är att göra affären så enkelt och effektiv som möjligt för dig som säljare. Våra erfarna medarbetare svarar gärna på frågor om någonting är oklart. Du kan även läsa mer om hur snabbavvecklingen går till här.

Vår ambition är alltid att ha det bästa erbjudandet på marknaden!

Har du några frågor?

Kontakta oss gärna.

Strandgatan 7, 185 32 Vaxholm

info@likvidationer.com
08-23 01 23